ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ουσιαστική έκπαισευση των ειδικευομένων, ξεκινάει από φέτος τα Διαδραστικά μαθήματα της ειδικότητας μας. 

Στόχος μας είναι να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε έναν από εσάς να έχετε πρόσβαση στην εκπαίδευση, χρησημοποιώντας τις νέες τάσεις της τεχνολογίας, σαν εργαλείο επικοινωνίας και εκπαίδευσης.

Το Πρόγραμμα θα είναι διάκρκειας 2 ετών και θα περιλαμβάνει 10-12 μαθήματα ανα θεματική ενότητα. Τα μαθήματα θα είναι εβδομαδιαία, διάρκειας 4 ώρων και θα περιλαμβάνουν ομιλίες, παρουσιάσεις περιστατικών, quizzes και δυνατότητα συνεχής επικοινωνίας με τον ομιλητή, μέσω χρήσης εργαλείου chat. 

Στο τέλος κάθε θεματικής ενότητας θα χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης.Η παρακολούθηση των webinars είναι σημαντική και υποχρεωτική, διότι σύμφωνα με το βιβλιάριο Σπουδών της ειδικότητας της Ιατρικής Βιοπαθολογίας για την συμμετοχή σας στις εξετάσεις ειδικότητας, απαιτείται η παρακολούθηση του 70% των μαθημάτων ανά θεματική ενότητα.

Δικαίωμα πρόσβασης στα Διαδραστικά μαθήματα της ειδικότητας έχουν και όλοι οι Ειδικευμένοι Ιατροί, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη στην Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής .

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 2023 


ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2022
ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2019-2021

Για να κάνετε την εγγραφή σας στην Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής κατεβάστε την αίτηση εγγραφής η οποία υπάρχει αναρτημένη στο site και στείλτε την συμπληρωμένη στο biopathology5@gmail.com . 

Σημειώνεται πως η εγγραφή είναι δωρεάν και το κόστος συνδρομής είναι 20€ το χρόνο ( έτος εκκίνησης 2019)

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα διαδικυτακά μαθήματα στείλτε mail στο biopathology5@gmail.com έτσι ώστε να σας σταλούν οι κωδικοί πρόσβασης.

Ακολουθούν οι οδηγίες παρακολούθησης.

Βήμα 1ο: Πλοήγηση στην ιστοσελίδα livemedia.gr

Βήμα 2ο: Στην γραμμή ενοτήτων επιλέγουμε το πεδίο "Courses"

Βήμα 3ο: Αναζητούμε και επιλέγουμε από την λίστα των "courses" 

ΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ»

Βήμα 4ο: Εισάγουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό μας.
Είμαστε έτοιμοι για παρακολούθηση.


* Με την έναρξη της live Μετάδοσης δεξιά στην οθόνη σας θα υπάρχει πεδίο επικοινωνίας (chat) από το οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε πραγματικό χρόνο με τον ομιλητή.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο και να ακολουθήσετε τις οδηγίες από Βήμα 4.

www.livemedia.gr/eeibei

Δείτε σε video αναλυτικά τις οδηγίες παρακολούθησης: